Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Мало девојче ја менува облеката за да види како луѓето ќе реагираат.

  • 18.09.2016
  • 1480
  • 0
  • Слатко Интересно

Видео од УНИЦЕФ во кое 6 годишно девојче ја менува облеката за да се види рекцијата на луѓето. Видеото е обид да се промени свеста на луѓето кон детската судбина.

Коментари 0