Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

12 луди акробации што Ред Бул ги направи со Ф1 болидите

 • 16.09.2020
 • 2101
 • 0
 • ЊТФ Интересно

Никој не носи Формула 1 болиди на повеќе места во светот од Ред Бул.
Но, заедно со своите ревии во поголемите градови низ целата планета, тимот изведе спектакуларни акробации на различни познати локации.
На оваа листа ги избравме нашите 12 омилени, затоа подгответе се да ја видите Ф1 машината на снег, песок и во чудни згради!

Коментари 1

 • ...

  Anyncvien

  пред 1 месец
  Peripheral blood smear a. https://bestadalafil.com/ - Cialis Ighcui Chronic openangle glaucoma in escalating order a. <a href="https://bestadalafil.com/">buy liquid cialis online</a> As a result the natural frequency of the artery is sig nificantly decreased often down to a few hundred hertz. Dgadpi https://bestadalafil.com/ - order cialis Compro Viagra En Espana Hffnkg