Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

4К снимка од експлозијата во Бејрут

 • 12.08.2020
 • 1722
 • 0
 • ЊТФ Интересно

Експлозијата на пристаништето во Бејрут усмрти над 158 лица, повреди над 6.000 и расели повеќе од 300.000.
Новите 4К снимки во бавно движење покашуваат како се ширеше бранот од експлозијата, уништувајќи згради на оддалеченост од 10 километри.

Коментари 111

 • ...

  Wilfredton

  пред 1 седмица
  <a href=https://brawlstars.best/en/>https://brawlstars.best/en/</a>
 • ...

  BrandonFesee

  пред 2 седмици
  <a href=https://midas-buy.ru/>купить ус пабг мобайл</a>
 • ...

  Derricksek

  пред 2 седмици
  <a href=https://japancasino-x.com/%e3%82%ab%e3%82%b8%e3%83%8ex-%e3%83%ad%e3%82%b0%e3%82%a4%e3%83%b3/>https://japancasino-x.com/%e3%82%ab%e3%82%b8%e3%83%8ex-%e3%83%ad%e3%82%b0%e3%82%a4%e3%83%b3/</a>
 • ...

  GarryZep

  пред 3 седмици
  <a href=https://pubg-uc.top/ru/m416-glacier/>m416 ледник</a>
 • ...

  Arnoldlat

  пред 4 седмици
  [url=https://saiding-market.ru/montazh]дпк монтаж[/url]