Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Робот од 18 метри ги прави првите чекори

  • 29.07.2020
  • 262
  • 0
  • ЊТФ Интересно

Не, не го гледате Pacific Rim или луд аниме - ова е вистински 18-метарски робот што ги прави своите први чекори.

Коментари 0