Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

ЧИТАЊЕ ПОД МАСКИ: Убавицата и Sверот

  • 25.06.2020
  • 530
  • 0
  • Интересно

„Читање под маски“ претставува едукативна онлајн програма која се состои од драмско читање на кратки детски поучни раскази (бајки), преку актерска импровизација и имитација на двајцата млади актери Сара Анастасовска и Даријан Петров.

Проектот „Читање под маски“ е поддржан од „EU за тебе“. #ОстаниДома

Програмата е препорачлива за деца над 4 години.

Коментари 0