Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Неоткриената историја на жабата Пепе

  • 20.06.2020
  • 523
  • 0
  • Хаха ЊТФ Интересно

Жабата Пепе стана културна икона на интернет.
Тој е сакатен, демонизиран, фален, сакан и обожаван, но какво е потеклото на оваа жаба?
Во ова видео се истражуваат мистериозните пророштва и случајности направени за жаби и евентуално Пепе.

Коментари 0