Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Влегување во црвено

  • 18.06.2020
  • 420
  • 0
  • Музика Интересно

Авантурата на Ана е патување кон ново откритие.
Нејзината љубопитна душа ја наведува да го започне патувањето.
Нејзиниот акутен ум дозволува да ги реши енигмите во нејзиниот пат.
Нејзиното срце и страст ја насочуваат во вистинската насока.

Овие три елементи, кои ги претставуваат трите делови што се вклопуваат во совршена рамнотежа за да го направат Негрони, стануваат три фази на нејзиното патување.

Милано е таму за да ја води. Градот станува нејзин придружен лик, разговарајќи со Ана и го покажува патот.
Сè е со цел Ана да открие што е крајот на ова интригантно и пријатно патување кон непознатото.

А вие, дали сте подготвени да влезете во црвеното?

Коментари 0