Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Статуата на Дејвид Бекам

  • 26.05.2020
  • 535
  • 0
  • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Коментари 0