Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Хајнекен - помогни им на баровите

  • 18.05.2020
  • 426
  • 0
  • Интересно

Веројатно ти недостасува твојот омилен бар исто онолку колку што ти му недостасуваш нему.
Плати за пиво сега и уживај во пивото кога твојот омилен бар повторно ќе се отвори.
Хајнекен двојно ќе ја зголеми секоја донација и ќе ја испрати директно до баровите за да им помогне да останат во живот за време на кризата.

Коментари 0