Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Езерцето на мојот прозорец - создавање затворена екосфера

  • 16.04.2020
  • 148
  • 0
  • Животни Интересно

Дечково прави ескперимент со цел да создаде затворена екосфера.
Полни тегла со вода од локалното езерце (бара), го затвара и го поставува на неговиот прозорец.
Ова се резултатите во рок од една недела.

Коментари 0