Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Прашања што ме мачат - зошто ги нема ластовичките?

  • 15.04.2020
  • 208
  • 0
  • Хаха Фејл

Дали причината е 5Г, Г5, 5 Гига или Короната, мистеријата треба да ја откријат научниците и експертите.

Коментари 0