Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

УШТЕ МИ ФАЛИШ / MI MANCHI ANCORA (2020)

  • 11.04.2020
  • 219
  • 0
  • Музика Интересно

#STAYHOME #СЕДИДОМА - Музичка соработка на Александар и Дац со нашиот еминентен тенор Благој Нацоски кој живее и работи во Џенова, Италија.
Заедно ја отпеаја "Уште ни фалиш" на македонски и италијански како порака на солидарност и љубов во овие тешки времиња низ кои минува светот, па и македонскиот и италијанскиот народ..

Коментари 0