Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Корона, градоначалник, микрофон

  • 06.04.2020
  • 152
  • 0
  • Хаха Фејл

За време на состанок поврзан за Коронавирус, градоначалникот отиде во тоалет, но заборави да го исклучи микрофонот

Коментари 0