Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Како да ја ресетирате паметната сијалица GE

  • 19.06.2019
  • 942
  • 0
  • Хаха ЊТФ

Видеово не е пародија или шега. Ова е официјално видео од компанијата за производство на паметни сијалици и прикажува која е секвенцата за нивно ресетирање.

Коментари 0