Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Девојката со тутунот

  • 06.06.2019
  • 717
  • 0
  • Интересно

Документарен филм за Мине, 14 годишна турска девојка која живее на планините во Македонија.
Има две опции, да се омажи и нејзиното семејство да добие 3000 евра или да оди на училиште.

Коментари 0