Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Однос

  • 02.07.2018
  • 1166
  • 0
  • Безобразно Интересно

Филмот се фокусира околу еден млад пар чиј однос се пореметува кога момчето нуди да и плати на девојката за секс, додека таа е во нејзиниот период. Она што се иницира како навидум шега, на крајот ескалира во потенцијално егзистенцијална закана за врската.

"Сакав да покажам дека дури и интимноста може да стане комодитет", вели директорот Ецлер кога беше запрашан за централниот конфликт на приказната.

Коментари 0