Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Запознајте го Ле Кли Торис

  • 28.05.2018
  • 426
  • 0
  • Интересно

Жените се среќни, тие го имаат единствениот орган во човечкото тело посветен исклучиво за задоволство: клиторисот! Во овој хумористичен и поучно анимиран документарец, дознајте ја својата непризната анатомија и нејзината непозната историја.

Коментари 0