Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Еминем во фристајл го напаѓа Трамп со македонски натпис на дуксери

  • 14.10.2017
  • 1352
  • 0
  • Музика Интересно

На доделувањето на хип-хоп награди во Мајами, Еминем отворено се нафрли со погрдни зборови кон Трамп. На дуксерите во позадина се гледа натписот „Семоќниот“ напишан на македонски јазик. Си Ен Ен го поврзаа натписот со велешките креатори на лажни вести.

Коментари 0