Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Дечињата го крадат интервјуто на професорот

  • 11.03.2017
  • 1708
  • 0
  • Хаха Слатко Интересно

Додека експертот дава сериозно интервју на ББЦ за состојбата во Северна Кореа, неговите дечиња влегуваат во кадар и го превземаат шоуто. Влетувањето на дадилката е бесценето.

Коментари 0