Жешко видеа со над 50 и под 100

Статуата на Дејвид Бекам

Статуата на Дејвид Бекам

  • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Види
Шведштина

Шведштина

  • Хаха Интересно
Работење од дома - Фабио Вибмер

Работење од дома - Фабио Вибмер

  • ЊТФ Интересно

Кога сте ограничени, станувате креативни

Види
Застава 101 реклама

Застава 101 реклама

  • Интересно
Туристи пробуваат македонска храна во ресторани во Скопје

Туристи пробуваат македонска храна во ресторани во Скопје

  • Интересно

Туристи прават тура во 4 ресторани низ Скопје: - Крин - Колектив - Дестан - Кај Сердарот

Види
Шпионирање на измамниците

Шпионирање на измамниците

  • Интересно

Милиони луѓе годишно се жртви на измами. Многу од измамите се водат од криминални кол центри, каде екипи на измамници работат деноноќно. Човек со псевдоним Џим Браунинг, решава да направи нешто во врска со тоа. Тој ги хакнува ЦЦТВ камерите и...

Види
Потрагата по Д. Б. Купер

Потрагата по Д. Б. Купер

  • ЊТФ Интересно
1 човек, 25 јазици

1 човек, 25 јазици

  • Интересно