Жешко видеа со над 50 и под 100

Статуата на Дејвид Бекам

Статуата на Дејвид Бекам

  • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Види
Шведштина

Шведштина

  • Хаха Интересно
Папирус

Папирус

  • Хаха Интересно

Неколку години по објавувањето на „Аватар“, има нешто со што Стивен (Рајан Гослинг) не може да се помири.

Види
Објаснување на пандемијата на минатиот/минатата јас

Објаснување на пандемијата на минатиот/минатата јас

  • Хаха

Како би изгледало ако се вратиш во Јануари 2020та и се обидеш да си објасниш на самиот/самата себе што ќе се случува во Април 2020та година?

Види
Реклама за Долче и Габана на Saturday Night Live

Реклама за Долче и Габана на Saturday Night Live

  • Хаха ЊТФ

Поранешни порно ѕвезди рекламираат нов мирис од Долче и Габана заедно со Донг Хуан Де Дарк Хол.

Види
Вежби за убав ден

Вежби за убав ден

  • Хаха Интересно

Гледајте ТВ Училница секој ден на МРТ1 од 09:10ч и не пропуштајте ги часовите од градинка до деветто одделение. Вежби: Вртоглавици Истегнување Перење голф Возење голф Пумпање гума Склекови Во диско Макарена Мамбо Кревање на тегови Чу...

Види