Жешко видеа со над 50 и под 100

Статуата на Дејвид Бекам

Статуата на Дејвид Бекам

  • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Види
Шведштина

Шведштина

  • Хаха Интересно
Работење од дома - Фабио Вибмер

Работење од дома - Фабио Вибмер

  • ЊТФ Интересно

Кога сте ограничени, станувате креативни

Види
Застава 101 реклама

Застава 101 реклама

  • Интересно
Џозеф Гордон-Левит снима шупаци

Џозеф Гордон-Левит снима шупаци

  • ЊТФ

Видео старо 14 години каде што Џозеф Гордон-Левит снима агресивни папараци

Види
Заведување во Холивуд

Заведување во Холивуд

  • Безобразно
Лекот

Лекот

  • Безобразно
Туристи пробуваат македонска храна во ресторани во Скопје

Туристи пробуваат македонска храна во ресторани во Скопје

  • Интересно

Туристи прават тура во 4 ресторани низ Скопје: - Крин - Колектив - Дестан - Кај Сердарот

Види