Дома популарни видеа со над 100

Храна за верверички со пречки

Храна за верверички со пречки

 • Животни Интересно

Вервериците му го крадеа семето за птици, па го реши проблемот со инжинерство

Види
Поларна мечка се обидува да го изеде фотографот

Поларна мечка се обидува да го изеде фотографот

 • Животни Интересно

Гордон Буканан доаѓа лице в лице со огромна дива поларна мечка која сака да се пробие до она што и мириса на вкусен оброк.

Види
Спарки

Спарки

 • Животни Безобразно ЊТФ Интересно

Еден обичен ден на просечен пожарникар.

Види
Руски хрчак против тркало

Руски хрчак против тркало

 • Животни Хаха Слатко

Овие два руски хрчаци се тркаат на тркалото - со смешни и симпатични последици.

Види
Маче со кеса

Маче со кеса

 • Животни Хаха
Езерцето на мојот прозорец - создавање затворена екосфера

Езерцето на мојот прозорец - создавање затворена екосфера

 • Животни Интересно

Дечково прави ескперимент со цел да создаде затворена екосфера. Полни тегла со вода од локалното езерце (бара), го затвара и го поставува на неговиот прозорец. Ова се резултатите во рок од една недела.

Види
The turning point

The turning point

 • Животни Интересно

Видео во кое е прикажано уништувањето на животната средина, климатските промени и исчезнувањето на видовите.

Види
Неверојатна интеракција меѓу леопард и бебе бабун

Неверојатна интеракција меѓу леопард и бебе бабун

 • Животни

Неверојатна сцена од документарниот филм "Окото на леопардот" каде леопардот Легдема здогледува бебе бабун

Види
Фала Смоуки

Фала Смоуки

 • Животни Безобразно ЊТФ

Кратка приказна за една поинаква љубов кон животните

Види
Што знае мачка, што е вистинска храна?

Што знае мачка, што е вистинска храна?

 • Животни Интересно

По се изгледа знае!

Види
Безобразни животни

Безобразни животни

 • Животни Безобразно
Слатки мали прасиња

Слатки мали прасиња

 • Животни Слатко