Дома популарни видеа со над 100

Ќе јадеме грашок

Ќе јадеме грашок

  • Хаха Слатко
Тениски меч на тераса со Федерер

Тениски меч на тераса со Федерер

  • Слатко Интересно
Руски хрчак против тркало

Руски хрчак против тркало

  • Животни Хаха Слатко

Овие два руски хрчаци се тркаат на тркалото - со смешни и симпатични последици.

Види
Ина - Рај (DJ Asher Remix)

Ина - Рај (DJ Asher Remix)

  • Музика Слатко Интересно

Режија: Зоран Зонде Стојановски Модел: Мартина Михајловска Музика: Ина - Рај (DJ Asher Remix) Локација: Скопје, Македонија (ХОТЕЛ ИБИС)

Види
Мартина Михајловска - Третирај ја како да е од стакло

Мартина Михајловска - Третирај ја како да е од стакло

  • Музика Слатко Интересно

Режисер: Зоран Зонде Стојановски Модел: Мартина Михајловска Музика: NoMbe - California Girls Локација: Скопје, Македонија и Лефкада, Грција

Види
Дечињата го крадат интервјуто на професорот

Дечињата го крадат интервјуто на професорот

  • Хаха Слатко Интересно

Додека експертот дава сериозно интервју на ББЦ за состојбата во Северна Кореа, неговите дечиња влегуваат во кадар и го превземаат шоуто. Влетувањето на дадилката е бесценето.

Види
Мало девојче ја менува облеката за да види како луѓето ќе реагираат.

Мало девојче ја менува облеката за да види како луѓето ќе реагираат.

  • Слатко Интересно

Видео од УНИЦЕФ во кое 6 годишно девојче ја менува облеката за да се види рекцијата на луѓето. Видеото е обид да се промени свеста на луѓето кон детската судбина.

Види
Слатки мали прасиња

Слатки мали прасиња

  • Животни Слатко