Дома популарни видеа со над 100

Ватергас

Ватергас

 • Безобразно Хаха ЊТФ
Спарки

Спарки

 • Животни Безобразно ЊТФ Интересно

Еден обичен ден на просечен пожарникар.

Види
Кој летал со краби?

Кој летал со краби?

 • Хаха ЊТФ
Брак на невидено - Викторија и Јанко

Брак на невидено - Викторија и Јанко

 • Хаха Фејл ЊТФ

Хинт: Мотајте на 37ма минута

Види
Браќа се расправаат на CNN во живо кој е омилениот син на мајка

Браќа се расправаат на CNN во живо кој е омилениот син на мајка

 • Хаха Фејл ЊТФ

Едниот новинар, другиот сенатор, од дискусија околу пандемијата овие браќа се префрлија на расправа за тоа кој е омилениот син на мајка.

Види
Базен на смртта - Погледнете зашто е наречен така

Базен на смртта - Погледнете зашто е наречен така

 • ЊТФ Интересно

Неверојатна и чудна е убавината на природата. На видеово е прикажан неверојатен природен базен кој се полни и празни за неколку секунди.

Види
Скопје - Со секое вдишување, ние полека умираме

Скопје - Со секое вдишување, ние полека умираме

 • ЊТФ Интересно

Секоја зима, концентрацијата на отровни честички го достигнува врвот. Смогот од загадување е последица која е видлива за граѓаните кои живеат во Скопје. Во овој документарен филм се истражува причината поради која Скопје е еден од најзагадените гра...

Види
Како да ја ресетирате паметната сијалица GE

Како да ја ресетирате паметната сијалица GE

 • Хаха ЊТФ

Видеово не е пародија или шега. Ова е официјално видео од компанијата за производство на паметни сијалици и прикажува која е секвенцата за нивно ресетирање.

Види
Ви го претставуваме новиот револуционерен производ на Ејпл

Ви го претставуваме новиот револуционерен производ на Ејпл

 • Хаха Фејл ЊТФ Интересно

Секогаш кога Ејпл претставува нов преценет производ, ме потсеќа на ова видео

Види
10 Спот роботи против еден камион

10 Спот роботи против еден камион

 • ЊТФ Интересно

Во застрашувачко видео насловено како "Mush, Spot Mush!", производителот на роботи Бостон Динамикс ја покажа вистинската сила на своето куче робот "SpotMini". Во клипот се прикажани десет специјализирани единици Spotmini, наречени Spotpower, кои вл...

Види
Операција - Jane walk

Операција - Jane walk

 • ЊТФ Интересно

Градска турнеја низ архитектурата на Њу Јорк. Операцијата "Jane Walk" е базирана на дистописки мултиплеер шутер. Во ова видео, дигиталната воена зона на играта се присвојува за друга намена. Во рамките на правилата на софтверот на играта, ми...

Види
Ленинград - Колшик

Ленинград - Колшик

 • Музика ЊТФ Интересно