Дома популарни видеа со над 100

ЧИТАЊЕ ПОД МАСКИ: Убавицата и Sверот

ЧИТАЊЕ ПОД МАСКИ: Убавицата и Sверот

 • Интересно

„Читање под маски“ претставува едукативна онлајн програма која се состои од драмско читање на кратки детски поучни раскази (бајки), преку актерска импровизација и имитација на двајцата млади актери Сара Анастасовска и Даријан Петров. Проектот „Чит...

Види
Jambl - Кул апликација за битови

Jambl - Кул апликација за битови

 • Музика Интересно

Креирајте вкусни мелодии за неколку секунди со оваа неверојатно моќна алатка што го отклучува вашиот внатрешен музички гениј.

Види
Неоткриената историја на жабата Пепе

Неоткриената историја на жабата Пепе

 • Хаха ЊТФ Интересно

Жабата Пепе стана културна икона на интернет. Тој е сакатен, демонизиран, фален, сакан и обожаван, но какво е потеклото на оваа жаба? Во ова видео се истражуваат мистериозните пророштва и случајности направени за жаби и евентуално Пепе.

Види
Влегување во црвено

Влегување во црвено

 • Музика Интересно

Авантурата на Ана е патување кон ново откритие. Нејзината љубопитна душа ја наведува да го започне патувањето. Нејзиниот акутен ум дозволува да ги реши енигмите во нејзиниот пат. Нејзиното срце и страст ја насочуваат во вистинската насока....

Види
Девојка лета на мега дрон

Девојка лета на мега дрон

 • ЊТФ Интересно
Храна за верверички со пречки

Храна за верверички со пречки

 • Животни Интересно

Вервериците му го крадеа семето за птици, па го реши проблемот со инжинерство

Види
Статуата на Дејвид Бекам

Статуата на Дејвид Бекам

 • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Види
Шведштина

Шведштина

 • Хаха Интересно
Едноминутна временска машина

Едноминутна временска машина

 • Интересно

Секојпат кога убавата Регина ќе го одбие неговиот наредок, Џејмс стиска црвено копче и се обидува повторно, несвесно за реалноста и последиците од неговите постапки.

Види
Хајнекен - помогни им на баровите

Хајнекен - помогни им на баровите

 • Интересно

Веројатно ти недостасува твојот омилен бар исто онолку колку што ти му недостасуваш нему. Плати за пиво сега и уживај во пивото кога твојот омилен бар повторно ќе се отвори. Хајнекен двојно ќе ја зголеми секоја донација и ќе ја испрати директно д...

Види
Работење од дома - Фабио Вибмер

Работење од дома - Фабио Вибмер

 • ЊТФ Интересно

Кога сте ограничени, станувате креативни

Види
Застава 101 реклама

Застава 101 реклама

 • Интересно