Дома популарни видеа со над 100

Ќе јадеме грашок

Ќе јадеме грашок

  • Хаха Слатко
Сама си го барала

Сама си го барала

  • Хаха Интересно

Кратко и едукативно видео за сите оние кои викаат "Сама си го барала"

Види
Дами и господа - германски јазик

Дами и господа - германски јазик

  • Хаха ЊТФ Интересно
Неоткриената историја на жабата Пепе

Неоткриената историја на жабата Пепе

  • Хаха ЊТФ Интересно

Жабата Пепе стана културна икона на интернет. Тој е сакатен, демонизиран, фален, сакан и обожаван, но какво е потеклото на оваа жаба? Во ова видео се истражуваат мистериозните пророштва и случајности направени за жаби и евентуално Пепе.

Види
Статуата на Дејвид Бекам

Статуата на Дејвид Бекам

  • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Види
Шведштина

Шведштина

  • Хаха Интересно