Дома популарни видеа со над 100

The turning point

The turning point

  • Животни Интересно

Видео во кое е прикажано уништувањето на животната средина, климатските промени и исчезнувањето на видовите.

Види
Скопје - Со секое вдишување, ние полека умираме

Скопје - Со секое вдишување, ние полека умираме

  • ЊТФ Интересно

Секоја зима, концентрацијата на отровни честички го достигнува врвот. Смогот од загадување е последица која е видлива за граѓаните кои живеат во Скопје. Во овој документарен филм се истражува причината поради која Скопје е еден од најзагадените гра...

Види
Како да ја ресетирате паметната сијалица GE

Како да ја ресетирате паметната сијалица GE

  • Хаха ЊТФ

Видеово не е пародија или шега. Ова е официјално видео од компанијата за производство на паметни сијалици и прикажува која е секвенцата за нивно ресетирање.

Види
Девојката со тутунот

Девојката со тутунот

  • Интересно

Документарен филм за Мине, 14 годишна турска девојка која живее на планините во Македонија. Има две опции, да се омажи и нејзиното семејство да добие 3000 евра или да оди на училиште.

Види