Свежо последни видеа

Ви го претставуваме новиот револуционерен производ на Ејпл

Ви го претставуваме новиот револуционерен производ на Ејпл

  • Хаха Фејл ЊТФ Интересно

Секогаш кога Ејпл претставува нов преценет производ, ме потсеќа на ова видео

Види
Најлошиот внук на светот

Најлошиот внук на светот

  • Фејл

Секоја чест за бабичката што има доживеано старост со ваков внук

Види
Несмасен дечко прави штета од 5000 евра за 5 секунди

Несмасен дечко прави штета од 5000 евра за 5 секунди

  • Хаха Фејл Интересно

Мислеше дека имаш лош ден, погледни го дечково

Види
Ким Кардашијан за малку ќе ја грицнеа за газот

Ким Кардашијан за малку ќе ја грицнеа за газот

  • Хаха Фејл

Дечкото што проба и не успеа да ја гризне Ким Кардашијан за газот, имал цел со тоа да искаже протест против вештачките задници.

Види