Свежо последни видеа

Базен на смртта - Погледнете зашто е наречен така

Базен на смртта - Погледнете зашто е наречен така

  • ЊТФ Интересно

Неверојатна и чудна е убавината на природата. На видеово е прикажан неверојатен природен базен кој се полни и празни за неколку секунди.

Види
Музичко - балетскиот училишен центар „Илија Николовски - Луј“ од карантин

Музичко - балетскиот училишен центар „Илија Николовски - Луј“ од карантин

  • Музика Интересно

Видеото е направено од диригентот Ле ФИ и учениците од Симфонискиот оркестар на Музичко - балетскиот училишен центар „Илија Николовски - Луј“, за време на карантин и е изведба на музика од филмот Пиратите од Карибите.

Види
Објаснување за Коронавирусот и што треба да правите

Објаснување за Коронавирусот и што треба да правите

  • Интересно

Во Декември 2019 година, кинеските власти го известија светот дека вирусот се шири низ нивните заедници. Во следните месеци почнува да се шири и во други земји, со случаи што двојно се зголемуваат за неколку дена. Овој вирус е „Тежок акутен респи...

Види
The turning point

The turning point

  • Животни Интересно

Видео во кое е прикажано уништувањето на животната средина, климатските промени и исчезнувањето на видовите.

Види
Скопје - Со секое вдишување, ние полека умираме

Скопје - Со секое вдишување, ние полека умираме

  • ЊТФ Интересно

Секоја зима, концентрацијата на отровни честички го достигнува врвот. Смогот од загадување е последица која е видлива за граѓаните кои живеат во Скопје. Во овој документарен филм се истражува причината поради која Скопје е еден од најзагадените гра...

Види