Дома популарни видеа со над 100

Храна за верверички со пречки

Храна за верверички со пречки

  • Животни Интересно

Вервериците му го крадеа семето за птици, па го реши проблемот со инжинерство

Види
Статуата на Дејвид Бекам

Статуата на Дејвид Бекам

  • Хаха Интересно

Додека Лос Анџелес Галакси се подготвува да ја почести легендата Дејвид Бекам со статуа надвор од стадионот, Џејмс Корден и клубот прават план да се пошегуваат со Бекам.

Види
Шведштина

Шведштина

  • Хаха Интересно
Едноминутна временска машина

Едноминутна временска машина

  • Интересно

Секојпат кога убавата Регина ќе го одбие неговиот наредок, Џејмс стиска црвено копче и се обидува повторно, несвесно за реалноста и последиците од неговите постапки.

Види
Хајнекен - помогни им на баровите

Хајнекен - помогни им на баровите

  • Интересно

Веројатно ти недостасува твојот омилен бар исто онолку колку што ти му недостасуваш нему. Плати за пиво сега и уживај во пивото кога твојот омилен бар повторно ќе се отвори. Хајнекен двојно ќе ја зголеми секоја донација и ќе ја испрати директно д...

Види
Работење од дома - Фабио Вибмер

Работење од дома - Фабио Вибмер

  • ЊТФ Интересно

Кога сте ограничени, станувате креативни

Види
Застава 101 реклама

Застава 101 реклама

  • Интересно
Џозеф Гордон-Левит снима шупаци

Џозеф Гордон-Левит снима шупаци

  • ЊТФ

Видео старо 14 години каде што Џозеф Гордон-Левит снима агресивни папараци

Види
Поларна мечка се обидува да го изеде фотографот

Поларна мечка се обидува да го изеде фотографот

  • Животни Интересно

Гордон Буканан доаѓа лице в лице со огромна дива поларна мечка која сака да се пробие до она што и мириса на вкусен оброк.

Види
Заведување во Холивуд

Заведување во Холивуд

  • Безобразно