Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Дали крајот е блиску?

  • 19.11.2017
  • 754
  • 0
  • ЊТФ Интересно

Вториот нов робот на Бостон Динамикс се вика Атлас и запрепастувачки е да се види како роботот може да скока и прави салта.

Коментари 0