Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Новиот робот на Бостон Динамикс

  • 14.11.2017
  • 549
  • 0
  • ЊТФ Интересно

Новиот робот на Бостон Динамикс кој се вика "SpotMini" е језив и кул во исто време

Коментари 0