Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Нов македонски игран филм - Исцелител

  • 24.10.2017
  • 2839
  • 1
  • Интересно

Насловот на англиски е Secret Ingredient и својата интернационалната премиера ќе ја доживее на 25 ноември, на фестивалот Црни Ноќи од А-категорија, во Талин, Естонија.

Коментари 0