Видео

Следно
Пушти пак
Откажи

Пепи и Муто - Краток македонски филм

  • 25.04.2017
  • 903
  • 0
  • Интересно

Краткиот игран филм „Пепи и Муто“, по сценарио и режија на Георги М. Унковски е комедија која го следи запознавањето и првиот заеднички случај на искусниот полициски инспектор Пепи (Петар Мирчевски) и кадетот Муто (Сашко Коцев).

Коментари 1