Жешко видеа со над 50 и под 100

Key и Peele во македонски ресторан

Key и Peele во македонски ресторан

  • Хаха Интересно

Двојка пробува нов ресторан кој случајно или не е македонски без да знае дека влегува во жестоко меѓуетничко ривалство.

Види
Однос

Однос

  • Безобразно Интересно

Филмот се фокусира околу еден млад пар чиј однос се пореметува кога момчето нуди да и плати на девојката за секс, додека таа е во нејзиниот период. Она што се иницира како навидум шега, на крајот ескалира во потенцијално егзистенцијална закана за врс...

Види
Срцето на Лионел Меси

Срцето на Лионел Меси

  • Интересно

Слава доживуваат само оние кои го даваат максимумот за да го остварат својот сон. "Срцето на Лео" е краток анимиран филм за патот на славата на Лионел Меси. #HeartOfALio

Види
SpaceX открива како може да не одведе на Марс

SpaceX открива како може да не одведе на Марс

  • Интересно

SpaceX открива како интерпланетарниот транспортен систем може да не одведе на Марс.

Види