Жешко видеа со над 50 и под 100

Депресито - Ланчо feat. G-Man

Депресито - Ланчо feat. G-Man

  • Музика Хаха
Јапонци пробиваат да кажат Масачусетс

Јапонци пробиваат да кажат Масачусетс

  • Хаха

На врх брда врба мрда за Јапонци

Види
Лиза Кадроу и Кортни Кокс се обединуваат во квиз поврзан со "Пријатели"

Лиза Кадроу и Кортни Кокс се обединуваат во квиз поврзан со "Пријатели"

  • Хаха Интересно

Ова е остварување на сонот на многу фанови на Пријатели.

Види
Ако изгуби Трамп, Хулк ќе се соблече гол

Ако изгуби Трамп, Хулк ќе се соблече гол

  • Хаха Интересно

Режисерот на Одмазници собра 27 ѕвезди за да го убедат Американскиот народ да излезе, но не за Трамп,

Види
2015 - 2017 © Сленг.мк