Жешко видеа со над 50 и под 100

Дали крајот е блиску?

Дали крајот е блиску?

  • ЊТФ Интересно

Вториот нов робот на Бостон Динамикс се вика Атлас и запрепастувачки е да се види како роботот може да скока и прави салта.

Види
Forever Alone се сретнува со Мишел Џенеке

Forever Alone се сретнува со Мишел Џенеке

  • Хаха Интересно

Атлетичарката која го спобудале светот со нејзиното загревање, Мишел Џенеке, се сретнува со "forever alone" дечко. Во неговите фантазии нормално.

Види
Еден обичен работен ден на необичната Ненси

Еден обичен работен ден на необичната Ненси

  • Интересно

Ненси е жената која стои позади гласовите на 7 ликови од Симсонови. На видеово таа ги глуми сите 7 ликови за помалку од 40 секунди.

Види
Берлин - Јули, 1945

Берлин - Јули, 1945

  • Интересно

Вака изгледал Берлин веднаш по крајот на Втората светска војна. Фасцинантна видео снимка во боја од животот во градот во руини.

Види