Дома популарни видеа со над 100

Фала Смоуки

Фала Смоуки

  • Животни Безобразно ЊТФ

Кратка приказна за една поинаква љубов кон животните

Види
Пожарникар шутира девојка

Пожарникар шутира девојка

  • ЊТФ Интересно

Пожарникар шутира девојка за да ја спречи од самоубиство

Види
Уште еден обичен ден на работа кога го расклопуваш компјутерот за да направиш палачинки

Уште еден обичен ден на работа кога го расклопуваш компјутерот за да направиш палачинки

  • Хаха ЊТФ

За момент помислив дека ќе го извади фенот, ќе ја пушти Far Cry за да ја загрее графичката и на тоа ќе ја прави палачинката

Види
Разликата меѓу Кока Кола и Кока Кола Зиро е неверојатна

Разликата меѓу Кока Кола и Кока Кола Зиро е неверојатна

  • ЊТФ Интересно

Што ќе се случи ако вариш Кока Кола 20 минути?

Види
Пилот на воен хелихоптер бара насоки од камионџија

Пилот на воен хелихоптер бара насоки од камионџија

  • Хаха ЊТФ

Каде ако не во Русија?

Види
2015 - 2017 © Сленг.мк