Дома популарни видеа со над 100

Пожарникар шутира девојка

Пожарникар шутира девојка

  • ЊТФ Интересно

Пожарникар шутира девојка за да ја спречи од самоубиство

Види
Пепи и Муто - Краток македонски филм

Пепи и Муто - Краток македонски филм

  • Интересно

Краткиот игран филм „Пепи и Муто“, по сценарио и режија на Георги М. Унковски е комедија која го следи запознавањето и првиот заеднички случај на искусниот полициски инспектор Пепи (Петар Мирчевски) и кадетот Муто (Сашко Коцев).

Види
Златен Даб реклама

Златен Даб реклама

  • Интересно
Дечињата го крадат интервјуто на професорот

Дечињата го крадат интервјуто на професорот

  • Хаха Слатко Интересно

Додека експертот дава сериозно интервју на ББЦ за состојбата во Северна Кореа, неговите дечиња влегуваат во кадар и го превземаат шоуто. Влетувањето на дадилката е бесценето.

Види
Разликата меѓу Кока Кола и Кока Кола Зиро е неверојатна

Разликата меѓу Кока Кола и Кока Кола Зиро е неверојатна

  • ЊТФ Интересно

Што ќе се случи ако вариш Кока Кола 20 минути?

Види
2015 - 2017 © Сленг.мк