Дома популарни видеа со над 100

Уште еден обичен ден на работа кога го расклопуваш компјутерот за да направиш палачинки

Уште еден обичен ден на работа кога го расклопуваш компјутерот за да направиш палачинки

  • Хаха ЊТФ

За момент помислив дека ќе го извади фенот, ќе ја пушти Far Cry за да ја загрее графичката и на тоа ќе ја прави палачинката

Види
Дечињата го крадат интервјуто на професорот

Дечињата го крадат интервјуто на професорот

  • Хаха Слатко Интересно

Додека експертот дава сериозно интервју на ББЦ за состојбата во Северна Кореа, неговите дечиња влегуваат во кадар и го превземаат шоуто. Влетувањето на дадилката е бесценето.

Види
Рекреирање на рецептите од "Секогаш е сончево во Филаделфија"

Рекреирање на рецептите од "Секогаш е сончево во Филаделфија"

  • Хаха Интересно

Ако сте ја гледале серијата "Секогаш е сончево во Филаделфија" ќе ви бидат познати рецептите. Ако не сте ја гледале, ќе ви биде интересно нивното рекреирање и дегустација и може ќе се осмелите да пробате некој рецепт.

Види
Средно експертско училиште во Скопје

Средно експертско училиште во Скопје

  • Хаха

Средно експерско училиште Александар Пандов за ширење на експертски знаења.

Види
2015 - 2017 © Сленг.мк