Дома популарни видеа со над 100

Првата песна од секс играчки овозможена од Порнхаб

Првата песна од секс играчки овозможена од Порнхаб

  • Безобразно Хаха ЊТФ Интересно

Порнхаб ви ја претставува првата песна целосно направена од секс играчки, вклучувајќи стенкања, оргазми, гитари свирени со вибратори и други музички инструменти потпомогнати од секс играчки.

Види
Нов македонски игран филм - Исцелител

Нов македонски игран филм - Исцелител

  • Интересно

Насловот на англиски е Secret Ingredient и својата интернационалната премиера ќе ја доживее на 25 ноември, на фестивалот Црни Ноќи од А-категорија, во Талин, Естонија.

Види
Денови на кариера

Денови на кариера

  • Хаха ЊТФ
Еминем во фристајл го напаѓа Трамп со македонски натпис на дуксери

Еминем во фристајл го напаѓа Трамп со македонски натпис на дуксери

  • Музика Интересно

На доделувањето на хип-хоп награди во Мајами, Еминем отворено се нафрли со погрдни зборови кон Трамп. На дуксерите во позадина се гледа натписот „Семоќниот“ напишан на македонски јазик. Си Ен Ен го поврзаа натписот со велешките креатори на лажни вест...

Види