Свежо последни видеа

Од перспективата на Томаш Славик

Од перспективата на Томаш Славик

  • ЊТФ Интересно

Видео од победата на Томаш Славик на урбан даунхил трката во Чиле, спонзорирана од Ред Бул

Види
Гугл Мапите (Google Maps) се различни во некои држави

Гугл Мапите (Google Maps) се различни во некои држави

  • Интересно

Дали сте знаеле дека Гугл Мапите се различни во некои држави?

Види
Метро во Бангкок

Метро во Бангкок

  • ЊТФ Интересно

Вака изгледа такси на вода во Бангкок за време на најголема гужва

Види
Враќање во минатото - SAH од Алкалоид :)

Враќање во минатото - SAH од Алкалоид :)

  • Интересно

Се сеќавате ли на оваа реклама?

Види
Дали крајот е блиску?

Дали крајот е блиску?

  • ЊТФ Интересно

Вториот нов робот на Бостон Динамикс се вика Атлас и запрепастувачки е да се види како роботот може да скока и прави салта.

Види